Neuromarketing voor jouw bedrijf!

Scoor sneller, beter en meer met het brein!

Jouw resultaten vergroten? Zet de kennis van het brein en gedrag dan in om het gedrag van jouw klanten te sturen. Met neuromarketing zorg je dat je gehele funnel beter presteert. Van eerste contact tot getekend contract. CRO tot Media campagne.

20230116_Neuroventures_Elementen_Algemeen_Vink Data gedreven performance marketing
20230116_Neuroventures_Elementen_Algemeen_Vink Wetenschappelijke kennis & methoden
20230116_Neuroventures_Elementen_Algemeen_Vink Een veel beter resultaat

Ik wil weten hoe Neurofactor dat doet!

Je slimste marketingpartner

Data driven, brain first

Onze aanvliegroute is data driven, brain first. We kijken en analyseren (big) data en matchen dat met het natuurlijk gedrag van je klant. Een mix van neurowetenschappers, profilers, CRO en brandingspecialisten staat klaar om jouw resultaten door het dak te laten gaan.

Onze special: Profiling

Als enig Nederlands marketingbureau kunnen hebben wij kennis van zowel neurowetenschap en de technieken die daarin gebruikt worden, als ook van profiling. Zowel data profiling als consumer profiling passen we daarbij toe. Dit stelt ons in staat om patronen te ontdekken die in de meeste analyse’s verborgen blijven. En met die patronen ga jij weer scoren!

We laten je graag ervaren hoe het werkt!

Perfomance: ✅

Jullie resultaat maakt ook ons blij!

“Met Neurofactor is het fijn werken door de korte lijnen en het deskundig advies. Ook het inrichten van een activatie in een stadion gedurende een event was zeer succesvol. Wij zijn zeer tevreden…!“

⭐⭐⭐⭐⭐

Tom Moerman

– Brand Manager

 

‘Neurofactor, het bedrijf wat mij sinds juli 2022 adviseert voor de online marketing van mijn webshops. Na grondig research werden de kansen in kaart gebracht en door verscheidene aanpassingen floreren mijn webshops als nooit te voren. Een perfecte partner om de volgende stap te maken. Strategisch, enthousiast en zeer gedreven, wat precies past bij mij als ondernemer.”


⭐⭐⭐⭐⭐

Leon van Vive

Directeur ViveleDon

 
Zet jouw slimste partner in

Daar waar jij het nodig hebt

Onderzoek

Is jouw marketingcampagne effectief? Met fMRI, EEG en RIAT kunnen we onbewuste denkpatronen ontdekken en gedrag voorspellen.

Advies

Er is al veel wetenschappelijk bewijs over wat werkt en wat niet. Onze experts adviseren je graag bij jouw vraagstuk.

Uitvoering

De experts van Neurofactor steken hun handjes uit de mouwen. Ze bieden hulp waar nodig. En dat altijd met data en onderzoek als onderliggende drijfveer.

Het eerste advies krijg je van ons.

Waarmee we dat doen

Waarom jij voor ons kiest

Neurowetenschap

Door inzichten uit neurowetenschap en psychologie kunnen wij jouw marketingcampagnes effectiever maken. Geen giswerk meer! Je hebt bewijs in handen.

Profiling

Door het verzamelen van data over jouw klant kunnen we gedrag voorspellen. Wanneer je weet hoe jouw doelgroep beweegt, hoef je ze alleen nog op het juiste moment te benaderen.

Future Tech

Met AR, VR, XR en AI maak jij jouw organisatie klaar voor de toekomst. We zetten de nieuwste technieken voor je in, zodat jij resultaat behaalt!