Voorspel toekomstig gedrag

Profiling

Je ziet het wel eens in films of series: De CIA of FBI profilen een seriemoordenaar en voorspellen daarmee zijn volgende stap. Als enige bureau in Nederland bieden wij de commerciële variant van profiling. Wij voegen neurowetenschap en data toe, zodat jij precies weet hoe jouw klant of bezoeker zich gaat gedragen.
Consumer Profiling
Data Profiling

Die expertise die jou helpt bij gedrag voorspellen

Wat is profiling?

Zie profiling als de wetenschap van observatie. Microexpressies in combinatie met lichaamstaal (consumer) of online gedrag (data) worden zorgvuldig geanalyseerd. Het emotionele brein reageert sneller dan het bewustzijn. Je krijgt daarom betrouwbare output.
Zoek de verschillen

Twee profiling technieken

Consumer Profiling

Breng gedrag van jouw (potentiële) klant, sollicitant of patiënt in kaart. Voorspel hiermee gedrag en kom erachter welke communicatie op welk moment het best voor je werkt.

 

Data Profiling

Analyseer en extrapoleer data om toekomstig gedrag te kunnen voorspellen. Jouw conversie, click rates en alles wat meetbaar is, gieten we in een uniek model. Met dat model optimaliseren én voorspellen we jouw resultaat.

De toegevoegde waarde van neuromarketing

Het probleem: klanten vertellen niet wat ze écht willen

Je wilt weten of jouw communicatie of nieuwe website werkt bij de klant. Maar hoe kun je dit voorspellen zonder in de toekomst te kijken?

De oplossing: huidig gedrag laat toekomstige intenties zien

Profiling analyseert zowel online als offline het gedrag van jouw klanten. Het bepaalt de trend en kan zo toekomstig gedrag voorspellen. Hierdoor kun je direct effectief resultaat verwachten!

Een wereld gaat voor je open

Profiling = Resultaat

Hoe profiling voor jouw bedrijf gaat werken

Associaties in kaart

Weet jij welke associaties je klanten, sollicitanten of cliënten hebben met betrekking tot jouw merk? We maken een associatiemodel dat uniek is voor je merk en klankcombinatie. Dan weet je exact wat je moet communiceren.

Voorspel gedrag

Op voorspelbaar gedrag kan je een model laten werken. Het effect van een campagne, uiting en zelfs communicatie is meetbaar en voorspelbaar.

Neurowetenschap

Uniek in Nederland. De combinatie met neurowetenschap. Weet welk deel van het brein aan gaat en welke onderlinge verbanden er zijn.

Resultaat

Je krijgt meer inzichten. Die inzichten leiden tot optimalisatie en dat leidt tot een veel beter en tastbaar resultaat. Blijvend.

Optie 1

Plan je meeting in...

Heb jij graag zelf de touwtjes in handen? Plan hieronder dan een meeting in met onze ubernerd Martijn.

Optie 2

...Of stel je vraag hier

Liever niet meteen een videogesprek? Je kunt ook je vraag hieronder stellen.