Skip to content
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Het enige Nederlands marketingbureau dat Neurowetenschap & Profiling combineert ×

Voorspel toekomstig gedrag
Profiling

Je ziet het wel eens in films of series: De CIA of FBI profilen een seriemoordenaar en voorspellen daarmee zijn volgende stap. Als enige bureau in Nederland bieden wij de commerciële variant van profiling. Wij voegen neurowetenschap en data toe, zodat jij precies weet hoe jouw klant of bezoeker zich gaat gedragen.

20230523_NFIntern_Website_Iconen_ConsumerProfiling

Consumer Profiling

20230208_NFIntern_Website_Iconen_ConsumerInsights

Data Profiling
20230522_NFIntern_Website_Profiling_ConsumerProfilingAlternatief

Die expertise die jou helpt bij gedrag voorspellen

Wat is profiling?

Zie profiling als de wetenschap van observatie. Microexpressies in combinatie met lichaamstaal (consumer) of online gedrag (data) worden zorgvuldig geanalyseerd. Het emotionele brein reageert sneller dan het bewustzijn. Je krijgt daarom betrouwbare output. 

20230522_NFIntern_Website_Profiling_Research

Zoek de verschillen

Twee profiling technieken  

Consumer Profiling

Breng gedrag van jouw (potentiële) klant, sollicitant of patiënt in kaart. Voorspel hiermee gedrag en kom erachter welke communicatie op welk moment het best voor je werkt. 

Data Profiling

Analyseer en extrapoleer data om toekomstig gedrag te kunnen voorspellen. Jouw conversie, click rates en alles wat meetbaar is, gieten we in een uniek model. Met dat model optimaliseren én voorspellen we jouw resultaat.

20230522_NFIntern_Website_Profiling_Research
20230522_NFIntern_Website_Profiling_Oplossing

De toegevoegde waarde van profiling

Het probleem: je kan niet in de toekomst kijken

Je wilt weten of jouw communicatie of nieuwe website werkt bij de klant. Maar hoe kun je dit voorspellen zonder in de toekomst te kijken?

 

De oplossing: huidig gedrag laat toekomstige intenties zien

Profiling analyseert zowel online als offline het gedrag van jouw klanten. Het bepaalt de trend en kan zo toekomstig gedrag voorspellen. Hierdoor kun je direct effectief resultaat verwachten!

Een wereld gaat voor je open

Profiling = Resultaat

Hoe profiling voor jouw bedrijf gaat werken

Profiling = Resultaat

Hoe profiling voor jouw bedrijf gaat werken

20230105_Neuroventures_Elementen_Algemeen_BreinRondjes_Rand

Associaties in kaart

Weet jij welke associaties je klanten, sollicitanten of cliënten hebben met betrekking tot jouw merk? We maken een associatiemodel dat uniek is voor je merk en klankcombinatie. Dan weet je exact wat je moet communiceren.

20230105_Neuroventures_Elementen_Algemeen_Puzzelstukken_Rand

Voorspel gedrag

Op voorspelbaar gedrag kan je een model laten werken. Het effect van een campagne, uiting en zelfs communicatie is meetbaar en voorspelbaar.

20230208_NFIntern_Website_Iconen_Neurowetenschap

Neurowetenschap

Uniek in Nederland. De combinatie met neurowetenschap. Weet welk deel van het brein aan gaat en welke onderlinge verbanden er zijn.

20230105_Neuroventures_Elementen_Algemeen_Grafiek_Rand

Resultaat

Je krijgt meer inzichten. Die inzichten leiden tot optimalisatie en dat leidt tot een veel beter en tastbaar resultaat. Blijvend.

Braindump

"Het voorspellen van gedrag, het vangen van emotie met profiling, is als een goed geschreven boek of script. Je huilt wanneer de schrijver dat wil."

- Martijn den Otter. Neurowetenschapper en profiler van Neurofactor over de kunst van profilen.

Leer hoe je profiling toepast

Wil je meer doen met profiling? We vertellen er regelmatig over in onze nieuwsbrief. Meld je aan en ontdek wat het voor jou kan doen!