Hét vakgebied van de toekomst

Neuromarketing

Kennis van het brein en gedrag inzetten om de beslissingen van jouw klanten te sturen. Evidence based aan de slag met wat wérkt. Dat is wat neuromarketing voor jou kan betekenen. Neuromarketing combineert neurowetenschap, profiling en consumer insights om jouw marketingprobleem in no-time op te lossen. Maar er is meer. Bereid je voor op verbazingwekkende resultaten dankzij neuromarketing!
Neurowetenschap

Breng onbewuste gedachtes in kaart met hersenonderzoek.

Profiling

Voorspel gedrag op basis van houding en data.

Consumer Insights

Begrijp en verklaar gedrag en hoe het wordt beïnvloed.

Meten is weten

Neurowetenschap

Neurowetenschap biedt precies datgeen waar klassiek marktonderzoek te kort schiet. Een échte weerspiegeling van jouw consumentengedrag. Op feiten gebaseerd en wetenschappelijk onderzocht. Want het brein liegt niet! Ben jij klaar om jouw resultaten een boost te geven?

Of eerst meer weten over neurowetenschap?

Voorspel de volgende stap

Profiling

Consumer profiling

Brengt gedrag van potentiële consumenten in kaart en helpt bij het voorspellen van de volgende stap. Geeft jou inzicht in welke communicatie het meest effectief is.

Data profiling

Analyseert online consumentengedrag -denk aan click rates, conversie en rebounds- om toekomst gedrag te voorspellen. Met het verkregen model optimaliseren we in no-time jou resultaten!

Of eerst meer weten over neurowetenschap?

Consumentengedrag analyseren

Consumer Insights

Hoe de consument zich gedraagt kan verklaart worden met neurowetenschappen en voorspelt worden met profiling. Maar gedrag wordt ook beïnvloedt door allerlei factoren.

Consumer Insights analyseert de 5 grootste factoren die gedrag beïnvloeden, en zet die om in methodes om jouw consumenten te overtuigen. Ben jij ready om jouw resultaten uit het dak te zien gaan?

Of eerst meer weten over Consumer Insights?

Kennisbank artikelen

Verrijk jouw neuromarketing kennis!

Optie 1

Plan je meeting in...

Heb jij graag zelf de touwtjes in handen? Plan hieronder dan een meeting in met onze ubernerd Martijn.

Optie 2

...Of stel je vraag hier

Liever niet meteen een videogesprek? Je kunt ook je vraag hieronder stellen.