Skip to content
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Het enige Nederlands marketingbureau dat Neurowetenschap & Profiling combineert ×
Back to Blog
HubSpot

Wat is HubSpot?

HubSpot is een all-in-one marketing, sales en service platform dat bedrijven helpt bij het aantrekken, converteren en behouden van klanten.

Kyra Wouters
Kyra Wouters

mei 22, 2023

HubSpot is een all-in-one marketing, sales en service platform dat bedrijven helpt bij het aantrekken, converteren en behouden van klanten.

Hubspot biedt een breed scala aan tools en functies om bedrijven te helpen bij het opzetten en uitvoeren van effectieve marketing- en salescampagnes. Je kunt ermee bijvoorbeeld landingspagina's maken, e-mails verzenden📤, social media posts inplannen en automatiseren, SEO verbeteren en nog veel meer. Maar het platform biedt ook tools voor het beheren van je CRM, het volgen van de prestaties van je campagnes en het onderhouden van klantrelaties.

Het mooie van HubSpot is dat het alle functies naadloos met elkaar integreert, zodat je een holistisch beeld krijgt van je marketing, sales en service activiteiten. Dit helpt je bij het optimaliseren van je processen, het verhogen van je efficiëntie en het verbeteren van de klantervaring.

Join the HubSpot Community

HubSpot heeft een sterke community en biedt een uitgebreide online kennisbank, ondersteuning en training om gebruikers te helpen het meeste uit het platform te halen. Daarnaast heeft HubSpot een groot aantal integraties met andere softwaretools, waardoor het een flexibele oplossing is voor bedrijven van elke omvang en in elke branche.

💡 Als HubSpot Partner staan wij klaar om jou te helpen bij het opzetten en gebruiken van het platform, of het nu gaat om het importeren van gegevens, het opzetten van campagnes of het analyseren van resultaten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe HubSpot jouw bedrijf kan helpen groeien.

Kyra Wouters

Kyra is onze Projectmanager. Met een marketingachtergrond en een enorme passie voor neuromarketing managet zij jouw projecten van a tot z. Heb je een vraag over een nieuw project of over de mogelijkheden? Dan ben je bij haar aan het juiste adres!

2023_NF_Nieuwsbrief_Inschrijven

Wil jij exclusieve content ontvangen? Schrijf je in!

Wanneer je je inschrijft voor onze Breinfactor nieuwsbrief....

Andere termen uit ons woordenboek

Wat is een RIAT?

Wat is een RIAT?

RIAT staat voor Rapid Implicit Association Task en is een methode die onbewuste associaties meet door de test te laat plaatsvinden onder ti...

Wat is Eye Tracking?

Wat is Eye Tracking?

Eye Tracking is een methode die oogbewegingen en kijkrichting vastlegt over tijd.

Wat is fNIRS?

Wat is fNIRS?

fNIRS staat voor functional Near-Infrared Spectroscopy en meet hersenactiviteit op basis van het zuurstofgehalte verschil in bloed dicht bi...

Wat is fMRI?

Wat is fMRI?

fMRI staat voor functional Magnetic Resonance Imaging en meet hersenactiviteit op basis van het zuurstofgehalte verschil in bloed in hersen...

Wat is Gaze Cueing?

Wat is Gaze Cueing?

Gaze cueing is wanneer mensen automatisch de richting van iemands blik volgen. Het wordt gebruikt om de kijkrichting van de bezoeker te stu...

Wat is EEG?

Wat is EEG?

EEG staat voor electroencephalogram en het meet aan de hand van elektrodes op de hoofdhuid elektrische activiteit afkomstig van het brein.

Wat is neuromarketing?

Wat is neuromarketing?

Neuromarketing is een vakgebied die (neuroimaging) technieken toepast om consumentengedrag te analyseren en te begrijpen.