Skip to content
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Het enige Nederlands marketingbureau dat Neurowetenschap & Profiling combineert ×
Neuroventures_Brein_Afgerondehoeken-2

We leveren geen onderzoek,

Jij krijgt bewijs!

Neurowetenschap is onderzoek waarmee je bewijs in handen hebt om echt resultaat te behalen. Het onderzoekt verleden en voorspelt toekomst. Geen giswerk meer bij je campagne, pricing of reclamespot. Tijd om echt te scoren.

Data profiling zegt dat dit zinnetje werkt

Kijk je in het brein, dan

Haal je beter resultaat

Het blootleggen van gedrag zorgt dat voorspellingen gemaakt kunnen worden. Combineer dat met data inzichten en je trial en error fase kan overgeslagen worden. Ga echt scoren. Zet Neurowetenschap in voor je bedrijf.

Welke grote stap gaan we maken?

52549295_presentation-wide

Hubspot = Resultaat

Resultaten die wij al mochten halen met HubSpot

20230105_Neuroventures_Elementen_Algemeen_Denkwolkje_Rand

HubSpot als ATS

Richt HubSpot in als jouw nieuwe ATS en optimaliseer de candidate journey. Resultaat: Een lagere cost per hire & time to hire!

20230105_Neuroventures_Elementen_Algemeen_Grafiek_Rand

Stoomlijn je sales

Of het nu gaat om B2B of webshop oplossingen. Met HubSpot stroomlijn en automatiseer jij je sales pijplijn. Meer inzicht in je klanten, meer sales en een strakkere opvolging.

20230105_Neuroventures_Elementen_Algemeen_BreinCirkels_Rand

HubSpot marketing automation

Het neusje van de zalm onder marketing automation. Geen wonder dan ook dat we dit inzetten om volledig geautomatiseerde marketinginzet te realiseren. Resultaat: Lagere FTE belasting, verplettering van benchmarks. 

20230105_Neuroventures_Elementen_Algemeen_Vink_Rand

HubSpot meets neuroscience & profiling!

De krachtigste tool ter wereld combineren met de krachtigste vorm van wetenschap. Dat is een combi waar je enorm veel aan hebt. Ben jij straks trots op je proces en resultaat?

Braindump

"Je neemt elke vorm van bias weg. Het brein zelf liegt niet. Neurowetenschap is de puurste vorm van onderzoek in marketing, communicatie & concepting"

- Martijn den Otter. Neurowetenschapper en profiler van Neurofactor over neurowetenschap.

Results are in...

Op de hoogte blijven van onze onderzoeken? Zo heb je meteen de best bruikbare insights in het brein van jouw doelgroep. We delen graag het laatste nieuws in onze nieuwsbrief!